Proces

Welke stappen doorloop je?

Dit zijn de stappen die je moet volgen om je Registratie van Vakmanschap te halen. Klik op de stap om meteen actie te ondernemen. Wil je meer informatie over de stappen ontvangen, dan kun je bij iedere stap op meer informatie klikken.

Aanmelden Vakmanschap

E-learning volgen

Aanmelden praktijk

Registratie Vakpaspoort

Aanmelden Vakmanschap

Wanneer de kennis en vaardigheden van je profiel goed kent, meld jij je aan voor jouw Vakmanschapsprofiel. Zodra jij je gegevens hebt ingevuld en de aanmelding hebt betaald, ontvang je een e-mail met de vervolgstappen.

E-learning volgen

De e-learning je digitaal op een locatie en moment naar keuze. Wanneer je de e-learning hebt afgerond, kun je je inschrijven voor de praktijktraining.

Aanmelden praktijk

Neem een geldig legitimatiebewijs mee naar de praktijktraining. Tijdens de praktijktraining voer je opdrachten uit die passen bij jouw profiel. Een beoordelaar kijkt naar jouw prestaties. Als je slaagt, ben je klaar. Wanneer je niet slaagt, moet je de praktijktraining herkansen.

Registratie Vakpaspoort

Wanneer je bent geslaagd voor de e-learning en de praktijktraining ontvang je binnen twee weken een e-mail met de boodschap dat je officieel geslaagd bent. Je Bewijs van Vakmanschap wordt opgeslagen in de Vakpaspoort-app. Deze app download je op je mobiele telefoon in de App Store of via Google Play. Wanneer je de app opent, identificeer jezelf met iDin. Hierna kun je de Registratie van Vakmanschap inzien of delen.